Tartu Mööblimajast saab Prisma

Tarmeko müüs Tartu Mööblimaja Solution Managementile, kes laseb sügisel hoones avada Prisma poe, ilmneb ostja teatest.

Tartu Mööblimaja vahetas sel kolmapäeval omanikku; kinnistu ostis SM Property Neli OÜ Solution Management OÜ juhtimisel. Oktoobris avatakse uuenenud mööblimajas Tartu suurim toidumarket Prisma. Prisma võtab enda alla 9500 ruutmeetrit mööblimaja 16 000 ruutmeetrist.
 
Solution Management OÜ juhatuse liikme Marko Kulli sõnul on Tartusse Prisma rajamine perspektiivikas. „Meie ettevõttel on juba väga hea koostöö nii Rimi kui ka Selveriga ning nüüdsest lisandus juurde ka Prisma, mille väljaehitamisse ka kohe investeeringu teeme“, sõnas Marko Kull.
 
Solution Management OÜ on kinnisvarainvesteeringutega tegelev ettevõtte kes omab ja opereerib erinevaid ärihooneid üle Eesti. Ettevõttele kuuluvad äripinnad, kus tegutsevad  neli Selverit, üks Rimi ja üks Bauhof.“ 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed