16. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskus kasvatas käivet

Viru Keskuse maikuu käive oli 138 miljonit krooni, kasvades eelmise aasta maikuuga võrreldes 3%. Kasvutrendis oli mais ka Viru Keskuse külastajate arv, olles mullusest tulemusest 5% suurem.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul on külastajate arvu kasv märk sellest, et tarbija kindlustunne ja koos sellega ka ostuhuvi on hakanud tasapisi paranema. „Ostjate kindlustunde tõusust annavad märku ka külastajate rahulolu uuringu tulemused, mille kohaselt on kasvanud nii nende ostjate hulk, kes ostavad meeleolu tõstmiseks kui ka nende hulk, kes ostavad kõike, mida soovivad,“ ütles Ants Vasar. Ta lisas täpsustuseks, et võrreldes märtsikuus läbiviidud uuringu tulemustega kasvas 2% ostjate osakaal, kes ostavad kõike, mida soovivad, kuid võrrelduna detsembrikuise uuringuga on tõus 9%.

Turu-uuringute AS poolt juunis läbiviidud uuringu kohaselt on kasvanud rahulolu Viru Keskusega ning seda soovitaks oma sõbrale 92% vastanutest.

Kõige enam on kliendid rahul teeninduse ja sisekujundusega. „Kõrgel tasemel teenindus on kaubanduskeskusele elementaarne eeldus, et edukas olla ning oleme sellesse regulaarselt panustanud,“ rõhutab Vasar. Head hinnangud pälvis ka kaupluste kooslus ja reklaamid.

Keskuse iseloomustamisel tuuakse Viru Keskuse tugevustena välja head kaupluste kooslust, moodsust, sõbralikku ja head teenindust, mugavat, puhast ning turvalist  keskkonda.

Ants Vasara sõnul on Viru Keskuse 3% käibe kasv üle poolteise aasta kestnud languse järel esimeseks arvestatavaks märgiks tarbija turvatunde suurenemisest ning tarbija kasvavast huvist toodete vastu, mille pealt raskemal perioodil kokku hoiti. „Juunikuu uuringutulemuste kohaselt on märgatavalt kasvanud huvi uue hooaja garderoobikaupade vastu, millega on kaasnenud nii rõiva-, spordi- ja jalatsikaupluste külastatavuse suurenemine,“ märkis Vasar. Ta lisas veel, et jätkuvalt peab valdav enamus

(83%) tarbijaid esmatähtsaks toote kvaliteeti. Vasar prognoosib Viru Keskuse 2010. aasta käibeks 1,75 miljardit krooni.

Külastajate rahulolu uuringu viis läbi Turu-uuringute AS juunis 2010.

Viru Keskus (www.virukeskus.com) on Tallinna enimkülastatav kaubanduskeskus, mis koondab üle 100 kaupluse ja teeninduskoha. Keskuses paikneb lisaks moe – ning tarbekaupadele Baltikumi suurim raamatukauplus ning spordiklubi. Keskust külastab päevas keskmiselt 30 000 inimest ning see on kujunenud oluliseks kohtumis-, meelelahutus – ning moekaks shopingu paigaks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785