Pindi: W-kujuline turuareng pole välistatud

Pindi Kinnisvara juhatuse liikme Peep Soomani sõnul pole Eesti kinnisvaraturg W-kujulise arengu eest kaitstud, ent uus kollaps pole siiski tõenäoline.

"W-kujulise turuarengu eest me kaitstud pole, seda just seetõttu, et kinnisvarahinnad on sujuvalt hakanud juba praegu ülespoole liikuma, ehkki sisuliselt pole olukord majanduses märkimisväärselt paranenud," rääkis Sooman.

Tema hinnangul on euro-otsus turule palju positiivsust süstinud, ehkki otsest alust selleks veel pole. "Samas on suutnud tuhanded perekonnad taastada oma majandusliku stabiilsuse ning usaldus kinnisvaraturu ja majanduse vastu üldiselt kasvab iga kuuga. Uus kollaps on väga vähe tõenäoline, küll võivad hinnad pigem veel aastaks-kaheks nn paigale tammuma jääda," arutles Sooman.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed