19. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Astlanda Ehitus ehitab Lasnamäele kuus uut kortermaja

Astlanda Ehitus rajab Lasnamäele Meeliku tänavale kuus 5- ja 8-kordset elumaja, kus kokku 424 ühe- kuni neljatoalist korterit, mille ruutmeetrihinnad algavad 12 500 kroonist.

Esimeses etapis rajatakse viiekordne 60 korteriga maja, mis valmib selle aasta detsembris. Projekti arhitektiks on Raul Kõllamaa arhitektuuribüroost RAP Arhitektid.

Astlanda kinnisvara müügi projektijuhi Angelina Ilizina sõnul on Loopealse elamuprojekti näol tegemist ühe suurema terviklikult lahendatud elamurajooniga Tallinnas.

„Ümbruskonda sobituvate kaasaegsete majade projekteerimise puhul on arvestatud  lastega, majade rajatakse mänguväljakud ja puhketsoonid, maja eest kulgeb aga rulluisu- ja rattarada. Samuti pakume mugavaid parkimisvõimalusi nii maa-aluses kui õuepealses parklas. Osade majade puhul saame ostjale pakkuda ka merevaadet,“ rääkis Ilizina. 

Tema sõnul valmib esimene maja juba käesoleva aasta detsembris. „Tegemist on viiekordse, kolme trepikojaga ja 60 korteriga majaga. Korterite hinnad algavad 12 500 kroonist ruutmeetri kohta ning varastel broneerijatel on võimalik valida siseviimistlusmaterjalide vahel,“ ütles Ilizina, kelle hinnangul on arendatava piirkonna üheks peamiseks eeliseks hea infrastruktuur ja kiire ühendus kesklinnaga.

“Loopealselt saab mööda Narva maanteed kiiresti nii kesklinna kui ka Piritale ja mööda kanalit Tartu või Peterburi maanteele. Samuti saab majade juures asuvast bussipeatusest liikuda mugavalt ühistranspordiga. Lähedal on arvukad ostukeskused ning mitmed koolid ja lasteaiad,“ lisas Ilizina. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785