4. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo püstitab Nõmmele kaks kortermaja

Saaremaa ettevõtja Vjatšeslav Leedo Compakt Kinnisvara rajab Nõmme keskusesse kaks uut korterelamut, mis peaksid sobima senisesse keskkonda, lubab ettevõte.

Hoonete Coffee & Cognac arhitektideks on Hanno Grossschmidt ja Tomomi Hayashi.  Arhitektuuribüroo HG Arhitektuur, kuhu Grossschmidt kuulub, arhitektide sulest on varem valminud näiteks Foorumi kaubamaja südalinnas, Lootsi 3A korterelamu, Rotermanni kvartali büroohooned: Uus ja Vana Jahuladu jt.

Neljakordsetesse majadesse on kokku planeeritud 22 kahe-, kolme- ja neljatoalist korterit, mille pindalad jäävad vahemikku 50-105 ruutmeetrit.

Compakt Kinnisvara teatel hakkavad kõiki valmivaid kortereid iseloomustama peensusteni läbimõeldud planeeringulahendused ja kõrge siseviimistluse tase.

Compakt Kinnisvara juhatuse liikme Martin Lemberi sõnul on avarad aknapinnad, ruumikad rõdud ja katuseterrassid, saunad, kliimaseadmed, kaminad, liftid, vesipõrandaküte ja maa-alune garaaž vaid mõned märksõnad kõrget kvaliteeti pakkuvatest majadest.

„Oleme nende majade puhul  mõelnud  kõigele, mis muudab korteris elamise nauditavaks ja hooned oma asukoha väärilisteks. Majad jäävad Nõmme turust vaid kiviviske kaugusele ning mõnesaja meetri raadiuses asuvad ka kauplus, söögikohad, pubi, Nõmme perearstikeskus, kultuurimaja, tervisespordi rajad ja ühistranspordi peatused,“ rääkis Lember.

Tema sõnul on projekti näol tegemist silmapaistva arendusega kogu linnas. „Kinnisvaraturu madalseisu ajal pole Tallinnasse kvaliteetseid elamispindu juurde tekkinud ning usun, et täidame oma Nõmme projektiga tühimiku, mille järgi turul nüüd juba kõrge nõudlus on,“ lisas Lember.

Lemberi kinnitusel on ettevõte alustanud korterite eelregistreerimisega ja täpsed müügihinnad peaksid selguma mai kuu jooksul. „Siis alustame ka müügilepingute sõlmimisega. Kuna uute korterite pakkumine antud piirkonnas praktiliselt puudub, siis tasub kindlasti juba täna sobilik korter meie kodulehe, www.compakt.ee, kaudu broneerida,“ arvas Lember.

Tema sõnul on majade projekteerimisel arvestatud maksimaalselt ümbritseva keskkonna ning olemasolevate hoonete ja nende arhitektuuriga. Tulemuseks on piirkonda sobilik hoonete tandem, mille üle võib ka aja möödudes uhkust tunda.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785