4. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koduomanikele 0-krooni kindlustus

Omanike Keskliit ja If kindlustus toovad turule Koduomaniku Kindlustuse, millel omavastutus on null krooni , teatab keskliit.

Üle 40 000 koduomanikku ühendav Eesti Omanike Keskliit ja If kindlustus toovad turule kõige laiema kindlustuskattega kodukindlustuse Eestis. Koduomaniku Kindlustus on suunatud Eesti suurima kodanikuorganisatsiooni - Eesti Omanike Keskliidu - liikmetele.

If kindlustuse varakindlustuse tootejuhi Merko Kimsto sõnul on turule toodav lahendus kõige laiema kindlustuskaitsega Eestis.

Koduomaniku Kindlustusega on klientidele omavastutus 0 krooni, ei rakendata alakindlustuse sätteid ning näiteks korteri kindlustamisel on kaitse all ka hoone mõttelised osad.

„Koduomaniku Kindlustus põhineb Ifi koguriskikindlustusel ning seda on täiendatud Koduomaniku Kindlustuse lisatingimustega,“ sõnas Kimsto.

Eesti Omanike Keskliidu peasekretäri Taavi Madiberki sõnul valiti koostööpartneriks If kindlustus tänu heale kahjukäsitlusele. Omanike Keskliidu liikmed nimetasid läbiviidud kodukindlustuse tarbijauuringus samuti olulisemate märksõnadena kiiret kahjude hüvitamist ja läbipaistvat kahjukäsitlust.

„Pakutud pakett oli selgelt parim nii laialdase kindlustuskatte kui ka hinna poolest. 40 000 koduomaniku kollektiivne ostujõud oli see, mis võimaldas If kindlustusel meie liikmetele pakkuda parimaid tingimusi,“ lisas Madiberk.

Koduomaniku Kindlustusele on loodud liikmete paremaks teenindamiseks kasutajasõbralik veebilahendus aadressil http://kindlustus.omanikud.ee. Kodulehel saab arvutada Koduomaniku Kindlustuse makset ja tellida endale kindlustusleping.

Eesti Omanike Keskliit on võtnud eeskuju oma sõsarorganisatsioonidest Rootsis (Villaägarna) ja Šveitsis (Hauseigentumerverband), kus pakutakse oma liikmetele laialdast toote- ja teenuspaketti, alustades kindlustusest ja lõpetades pangateenustega.

„Elujõuline kodanikuorganisatsioon ei saa olla ainult eestkoste organ, vaid peab oma liikmetele pakkuma ka igapäevast kasu. Järgmisena kavatseb liit turule tuua Kodukaardi ehk Omanike Keskliidu liikmekaardi pangakaardina, mis pakub liikmetele soodustusi üle sajas ettevõttes," lausus Madiberk.

Koduomanikke ühendav Eesti Omanike Keskliit on 1994. aastal asutatud kodanikuorganisatsiooni, mis koondab üle 40 200 maja- ja korteriomaniku. Omanike Keskliit on liikmete arvu poolest Eesti suurim mittetulundusühing ning 2005. aastast Rahvusvahelise Kinnisvaraomanike Liidu liige.

 

If on Balti juhtiv ühe kaubamärgi all tegutsev kahjukindlustaja, kes pakub mitmekülgseid kindlustuslahendusi üle 310 000 era- ja ärikliendile Eestis, Lätis ja Leedus. If kuulub Põhjamaade kahjukindlustusgruppi If P&C Insurance Holding Ltd, seltsil on kokku üle 3,6 miljoni kliendi. If kuulub 100% Sampo gruppi.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785