Tuulberg: meie turgu ei mõjuta, turg mõjutab meid

Columbia-Kivi nõukogu liige ja Rand & Tuulberg Grupi üks omanikest Aivar Tuulberg märkis, et kahjumisse jäänud Columbia-Kivi jätkab tootmist vastavalt turu nõudmistele.

Mullu kahanes Columbia-Kivi käive pea 58% ning ettevõte jäi kahjumisse. Tuulbergi sõnul mingeid erimeetmeid kahjumist väljatulekuks pole ning tootmist jätkatakse vastavalt turu nõudmistele. Selle aasta esimese kvartali  müügitulu oli ligikaudu 5 miljonit krooni.

"Perspektiivide osas ma ennustama ei hakka. Meie turgu ei mõjuta, turg mõjutab meid," nentis ta. "Columbia-Kivi on tugevalt kapitaliseeritud, korralike tootmisliinidega, väga efektiivne ja laia sortimendiga ettevõte.Tervikuna on Eestis analoogset võimsust üle. Samas ei saa paljud tootjad meile ligilähedalegi ei kvaliteedilt ega toodete valikult. Küll see ühel hetkel ka ostjatele kohale jõuab ja turg tulevikus kindlasti korrastub. Eks osad tootjad saavad ilmselt oma viimase raha EMEX-ist või Kuusakoskist," sõnas Tuulberg.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed