19. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon sõlmis 27 miljoni krooni eest ehituslepinguid

Sel nädalal sõlmis Nordecon Ehitus ehituslepingud Tartusse Prisma Peremarketi uue kaupluse ja Saku alevikku Saku Läte OÜ tootmishoone-lao rajamiseks. Tööde maksumuseks on vastavalt 19,2 miljonit ning 8 miljonit krooni.

Nordecon Ehitus ASi juhatuse esimehe Priit Jaaganti sõnul alustatakse mõlemal objektil töödega juba sel kuul ning valmis peaks Prisma esimene Tartu-pood ning Saku Lätte tootmishoone saama tänavu septembris.

Tartu Prisma Peremarket rajatakse Tarmeko Sisustuskaubamajja Sõbra tänaval Karlovo linnaossa. Ehituslik netopind on üle 9000 ruutmeetri, millest supermarketi müügipind moodustab ligi 6400 ruutmeetrit. Säilib hoone olemasolev maht ja funktsioon. Supermarket haarab pool endisest keskusest, teises pooles säilib mööblikeskus.

Joogivee villija Saku Lätte tootmishoone-ladu rajatakse Saku alevikku Saale tänavale. Hoone ehituslik netopind on ca 1500 ruutmeetrit, millest suurema osa moodustab villimis- ja laoosa.

„On väga tänuväärne, et majanduse madalseisu kiuste julgevad riigi kõrval tööd tellida ka ärikliendid. Igatahes juhatavad need kaks viimaste päevade jooksul sõlmitud lepingut meeldivalt sisse tänavuse hooaja ning loodan neile peatselt ka lisa – tootmishoonete, äri- ja kaubanduspindade ehitusel on Nordecon kindlasti üks kompetentsemaid ettevõtteid siinsel turul,“  ütles Jaagant.

Kaubandus-teenindushoonete valdkonnas kuulub Nordecon Ehituse viimatiste objektide sekke sel kevadel uksed avav Tabasalu kaubanduskeskus, kus on ankurrentnikuks Rimi supermarket. Tööstus- ja laohoonetest valmis viimati Tallinnas Büroomaailma logistikakeskuse laiendus.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785