KredEx kolib südalinna

KredEx alustab 22. märtsist tööd südalinna A+ klassi ärihoones Hobujaama 4, kuhu pakutakse pindu ruutmeetrihinnaga 140 ja 160 krooni.

Baltic Property Trust ja sihtasutus KredEx sõlmisid mullu detsembris viieks aastaks üürilepingu ning KredEx hakkab tööle kolmandal korrusel. Hoones asuvad kahel korrusel Nordea panga teenindussaal, NG Investi kontor ning peatselt ka KredEx.

"Hobujaama 4 hoone sai selle lepinguga ühe väärilise üürniku juurde. Läbirääkimised olid küllaltki pikad ja põhjalikud, kuid saavutasime mõlema osapoole jaoks hea lõpptulemuse,“ rääkis Baltic Property Trusti Eesti juhatuse esimees Indrek Hääl toona.

Üürnike otsingud jätkuvad. City24 kaudu püütakse kontoripinnale A+ ärimajas leida üürnikke ruutmeetrihinnaga 140 ja 160 krooni. Hinnale lisanduvad kommunaalkulud umbes 50kr/ m2. Majaaluse parkalakoha hinda käibemaksuta on 1100 või 1500 krooni.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed