Tallinn paneb müüki soodsa hinnaga kortereid

Tallinna linnavalitsus otsustas esitada linnavolikogule mitmete korteriomandite müügi eelnõud.

Kesklinnas Raua asumis aadressil F. R. Faehlmanni tn 30, puidust korterelamus asuv korter üldpinnaga 32,9 m² pannakse müüki alghinnaga 310 000 krooni. Eelmise sajandi algul ehitatud ahju- või kaminaküttega elamul on kivist trepikoda, kuue korteriga elamu on varustatud tsentraalse vee- ja kanalisatsioonitrassiga.

Põhja Tallinnas Kopli asumis asuvast Süsta tn 3 majast pannakse enampakkumisele kolm korteriomandit, neist 17 m² suurune korter alghinnaga 35 000 krooni, 33,8 m² suurune korter alghinnaga 95 000 krooni ning 16,2 m² suurune korter alghinnaga 40 000 krooni. Kahekorruseline puidust elamu on ehitatud algselt 1914. aastal endise Vene-Balti laevaehitustehase nooremteenistujatele eluasemeks. Elamu on tunnistatud arhitektuurimälestiseks. Elamus on kaheksateist pliidi- ja ahjuküttega väikekorterit, millest viis korterit kuulub Tallinna linnale.

Kalamajas aadressil Soo tn 6-7, kahekorruselises puithoones paiknev korteriomand pannakse enampakkumisele alghinnaga 220 000 krooni, tegemist on 32,7 m² suuruse korteriga. Kaheksa korteriga elamu on varustatud tsentraalse vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitrassiga.

Samuti Kalamajas aadressil Niine tn 5-1 asuv korteriomand pannakse müüki alghinnaga 210 000 krooni, müügiobjektiks on kahekorruselises seitsme korteriga puidust elamus paiknev korter üldpinnaga 23,5 m².

Pelguranna asumis aadressil Lõime tn 11-8 asuv korteriomand pannakse enampakkumisele alghinnaga 75 000 krooni, müügiobjektiks on korter üldpinnaga 15,4 m². 1949. aastal ehitatud kahekorruselises kivist ühiselamutüüpi korterelamus on kokku 27 ühetoalist väikekorterit.

Kopli tn 88-8 asuv korteriomand pannakse enampakkumisele alghinnaga  65 000 krooni, müügiobjektiks oleva korteri üldpind on 18,1 m². Neljakorruselises, 1957. aastal ehitatud ühiselamutüüpi korterelamus on kokku 71 korteriomandit.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed