Narvas eelistatakse odavat kinnisvara

Narvas ostetakse endiselt kõige odavamaid asju, kusjuures peamiselt laenu võtmata, vahendab Pindi Kinnisvara turuülevaade.

Huvi on hakanud tekkima Kraavi 7 arendusprojekti korterite vastu, kuna see on ainuke uus projekt heas asukohas, mis veel müügis. Samuti viidi läbi detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu Kreenholmi manufaktuuri piirkonna osas, see saab olema Eesti üks suurimaid elamurajoone. Tootmistsehhid muudetakse elamukvartaliteks, nagu seda on Rottermanni ja Tselluloosi kvartal Tallinnas. Mahud on kolossaalsed, kümneid kordi suuremaid kui Tallinnas- arendusaeg umbes 20-30 aastat.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed