Tallinnast veeti välja üle 25 000 kuupmeetri lund

Ajavahemikul 23.  veebruarist kuni 26. veebruari varahommikuni vedasid tänavapuhastusfirmad Tallinna tänavatelt välja 25 271 kuupmeetrit lund.

Vabariigi aastapäevale pühendatud Eesti Kaitsejõudude paraadile eelneval päeval vedas Tänavapuhastuse AS Vabaduse väljakult ja ümbritsevatelt tänavatelt välja 6594 kuupmeetrit lund. Kokku veeti aastapäeva ürituste eelsel õhtul ja ööl linnast välja 9014 kuupmeetrit lund.

Eile õhtul ja möödunud ööl veeti välja 7927 kuupmeetrit lund. Sellest 4440 kuupmeetrit veeti välja Teho Eesti Teehoolduse ÖÜ poolt, kelle puhastada on Tallinna ida ja lõunapiirkond, kuhu kuulub ka kõige suurema elanike arvuga Lasnamäe linnaosa.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg ütles, et lume väljavedu magistraaltänavate ohtlikest kohtadest jätkub ka nädalavahetuse öötundidel. „Sõidukijuhtidel palume olla lumeveo piirkondades eriti tähelepanelikud ja valmis tuleb olla ka lühiajalisteks liikluse peatumisteks.“


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed