Sulailm võib majadele veekahju tuua

If kindlustus soovitab läheneva sulailma tõttu majaomanikel kiirustada katuste lumest ja jääst puhastamisega, et ennetada võimalikke veekahjustusi.

If kindlustuse juhatuse liikme Artur Prauni sõnul on lume kiire sulamine ning lisanduv vihma- või lörtsisadu ohtlikud mitte üksnes vanadele ja kehva kvaliteediga katusekonstruktsioonidele, vaid kõigile hoonetele, kus lumi veel koristamata.

«Lume eemaldamine katuselt on vältimatu ning iga hooneomaniku kohustus. Soovitame selleks kasutada professionaalide abi, et jääksid terveks nii inimesed kui katus,» lisas Praun. Ifis on viimase kuu jooksul registreeritud juba kolm sellist tõsiste tagajärgedega õnnetusjuhtumit, kus katusele lund lükkama läinud inimene on alla kukkunud.

If soovitab lume ja jääpurikate tõrjeks tellida teenus asjatundjalt, kellel on vajalik tehnika ning kogenud tööjõud. Alates sellest nädalast pakub If kindlustus oma klientidele koostöös ISS-iga mugavat lahendust kahjude ennetamiseks. Helistades telefoni numbril 1211, saavad Ifi kliendid tellida katuse lumest ja jääst puhastamist kõikjal Eestis 10 protsenti soodsamalt kui otse teenusepakkujalt.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed