Seven: uusehitusi näeme vaid korterite turul

Kuna paljud arendajad on oma laod tühjaks müünud, nägime 2009. aasta teises pooles ka uusehitustega alustamist, esialgu küll vaid korterite osas, vahendab Seven´i värske turuülevaade.

Pakkumiste arv on 2009. aasta teisel poolel City24 andmetel korterite puhul langenud 12% ning aasta algusest koguni 32%. Eramute turul on pakkumiste arv kahanenud poolaastaga 8% ning aasta algusest 20%.

Pakkumiste arv on vähenenud mitmetel põhjustel, ühelt poolt on aasta teisel poolel veidi suurenenud tehingute arv ning teiselt poolt ei anna mitmed omanikud oma kinnisvara enam müüki, kuna ollakse uue hinnatõusu ootel. Krundiarendusi ning eramute ehitamist pole arendajad veel uue hooga ette võtnud, kuid hea potentsiaaliga ja soodsaid krunte otsitakse taas.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed