LVM: Külaliskorterite turg toimib aastaringi

LVM Kinnsivara juht Ingmar Saksing ütles, et külaliskorterite turg toimib Pärnus aastaringselt ega piirdu kahe kuuga.

„Küll ei toimi see aastaringselt samadel põhimõtetel ja hinnatasemetel,“ ütles ta ning selgitas, et lühemaajaliste lepingute (3-9 kuud) sõlmimisest on eelkõige huvitatud tähtajalisi töid teostavate firmade esindajad. Lisaks tavapärasele nõudlusele vajab näiteks 2009/2010 Pärnus täiendavat majutust külaliskorterites hinnanguliselt 500 inimest. Täiendav vajadus on tingitud kahe suurema projekti samaaegsest realiseerimisest.

Saksing s lisas, et külaliskorterite hinnatase on kõrgem üürikorterite hinnatasemest, aga madalam hotellide omast. Pärnu külaliskorteritest on huvitatud ka Soome kodanikud, kes enne lõpliku ostuotsuse tegemist kasutavad võimalust Pärnuga põhjalikumalt tutvuda.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed