1Partner: käive kukkus, kasum kasvas

1Partner Kinnisvara teenis 2009. aastal 1,9 miljonit krooni kasumit, mis on ligi kaks korda enam kui 2008. aastal, ent käive - 11 miljonit on aasta varasemaga võrreldes ligi neli miljonit krooni vähem.

1Partner Kinnisvara tegevjuhi Martin Vahteri sõnul kasvas kasum tänu olulistele kärbetele ja sisseostetavate teenuste nagu reklaampinnad või administatiivkulud langusele. “Käive kahanes korrelatsioonis turuga – tehinguid tehti vähem ning tippajaga võrreldes 60% langenud kinnisvarahinnad tähendasid ka väiksemaid vahendustasusid,” ütles Vahter.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed