Nordecon otsustab edasikaebamise reedeks

Nordecon Infra AS juhatuse esimees Erkki Suurorg ütles, et nad otsustavad reedeks, kas kaevata Riigihangete Ameti  vaidluskomisjoni otsus edasi või mitte.

Ta ütles, et said Riigihangete Ameti juures asuva vaidlustuskomisjoni viimasest otsusest, mis puudutas Loo-Maardu teelõigu ehitushanget, teada 29. jaanuaril. Vastavalt edasikaebamise korrale võib nimetatud otsuse halduskohtusse edasi kaevata 7 päeva jooksul otsuse teatavaks tegemise päevast arvates.

„Seega, hiljemalt 5. veebruariks peame nimetatud otsuse langetama,“ ütles ta.

Riigihangete vaidlustuskomisjon jättis jõusse Merko Ehituse „E20 Loo-Maardu teelõigu ehitus“ hankevõidu.
Maanteeamet kuulutas 13. oktoobril 2009. aastal hankel parimaks AS Merko Ehitus, Tallinna Teede AS ja SIA Merksi ühispakkumise summas 288,84 miljonit krooni, AS Nordecon Infra pakkumine oli paremuselt teine 318,78 miljoni krooniga.

AS Nordecon Infra vaidlustas vastava käskkirja, viidates, et AS Merko Ehitus on 1. augustil 2008 äriregistrisse kantud äriühing, kes ei saa vastata kvalifitseerimistingimustele, milles nõutakse andmeid viimase kolme majandusaasta netokäibe ja viimase viie aasta jooksul tehtud tööde osas ning et nõutud referents ja käive puuduvad ka Tallinna Teede AS-il ja SIA Merksil.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed