Muhu saab asfaltteid juurde

Ettevalmistatavas riigi teehoiukavas ja 2010. aasta eelarves on Muhu saare Soonda–Hellamaa lõigule planeeritud ca 700 meetri pikkuselt tolmuvaba kate.

Maanteeameti pressiesindaja Allan Kasesalu ütles Oma Saarele, et samuti oli riigikogu liikme Imre Sooääre ja maanteeameti peadirektori Tamur Tsäkko kohtumisel jutuks, et Muhu vallavalitsus taotleb Koguva karjäärile kaevandamisluba ja kui see õnnestub, saab Muhus asuvate riigiteedega kiiresti midagi kapitaalsemat ette võtta.

Lisaks lubas Tsäkko maanteeameti eelarvest rahastada Liiva–Piiri jalgrattateed, kui vald on nõus seal oma kulul tänavavalgustuse paigaldama. Allan Kasesalu sõnul eeldab kergliiklustee ehitamine koostööd vallaga.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed