Bauhof pakub Parima Hinna Garantiid

Alates 15. jaanuarist pakub Bauhof esimesena Eestis ehituskaupade sektoris Parima Hinna Garantiid, mis tagab erakliendile alati toote parima tavahinna turul.

Kui klient leiab kusagilt mujalt ehituskauplusest identse toote soodsama tavahinnaga, maksab Bauhof talle hinnavahe protsendiga tagasi. Bauhofi eesmärgiks on pakkuda oma klientidele soodsaid tavahindu pidevalt, mitte ainult lühiajaliste kampaaniate ajal.  

Bauhof Eesti ostu osakonna juhataja Triin Vöörmann selgitab: "Teostades pidevalt ehitusturu ostukorvi hinnauuringuid, teame, et Bauhofis on reeglina olnud soodsaim ehituskaupade ostukorv. Me tegeleme järjepidevalt hinnajälgimisega, et pakkuda oma klientidele parimat hinda turul ning aidata säästa raha, aga ka aega, mida klient kulutaks parima hinna väljaselgitamiseks. Meie Parima Hinna Garantii on stabiilne ja klient võib alati olla kindel, et Bauhofist leiab ta otsitud kauba turu parima hinnaga."

Parima Hinna Garantiid saab Bauhof pakkuda paljuski tänu oma klientidele, kellelt tulev tagasiside annab võimaluse hindu pidevalt korrigeerida ning tegeleda teadlikult näiteks nende toodete hinnakujundusega, millele on kliendid, olles leidnud mujalt soodsama hinnaga sama tootja sama EAN-koodiga margi või mudeli, tähelepanu juhtinud või esitanud taotluse hinnavahe tagastamiseks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed