Pindi müüs Läti ja Leedu tütarfirmad

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli sõnas ehitusuudised.ee-le, et Pindi Kinnisvara võõrandas osad tütarettevõtted Läti taustaga investoritegrupile, kes soovivad investeerida baltikumi põllu-ja metsamaadesse.

Tema sõnul müüs Pindi Kinnisvara väikelinnades tegutsenud VT Kinnisvarateenused, millele omakorda kuulusid Läti ja Leedu tütarfirmad. "Lätis tegutseb ettevõte Realia kaubamärgi alla edasi, ka Pindi Kinnisvara kõik kliendid saavad jätkuvalt teenindatud, lisaks säilitasime kontrollosaluse Läti korrashoiuäris", lisas ta.

Roosiväli sõnul pole välistatud mõne väiksema teenuseüksuse müük ka tulevikus. "Meie huvi on säilitada eelkõige turuliidri positsioon Eesti hindamis- ja vahendusturul ning Eestis tegutsev korrashoiufirma, muud ärirakukesed on huviliste korral müügiks," sõnas ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed