2010: hea aasta hotelliostjale

Leedu kinnisvara ja fintantskonsultatsiooni firma DZL direktori Gintare Mikucionyte sõnul toob järgmine aasta suurepäraseid võimalusi hotelliostjaile, juba on märgata välisinvestorite suurenenud huvi Baltikumi turu suhtes.

Vakantsus hotellides on madal ning kinnisvaraomanikud on sunnitud alandama hindu, et konkurentsis püsida. Leedu riikliku turismiameti andmeil on majutusteenuste kasutajate hulk Leedus kahanenud aasta kolme kvaralti jooksul 21,8 protsenti möödunud aastaga võrreldes.

Hotelliteenust kasutavate väliskülaliste hulk on Lätis kahanenud 20,8%, Leedus 17,6% ja Eestis 5,4%.

Ehkki DZL hinnangul loodavad hotellipidajatest rasked ajad üle elada, saavad paljudest motiveeritud müüjad. “Siin valitseb veel endiselt vahe müüjate ja ostjate ootustes, ent see vahe väheneb. Osta hotel, aga lähtu kvaliteedist ja ole valiv,” soovitab Mikucionyte.

Investoritel on tema hinnangud võrratud võimalused valida asendamatute ja omapäraste kinnistute vahel nii Riia, Tallinna kui Vilniuse vanalinnades.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Ehituse erilehed