Skanska EMV uus juht on Andres Aavik

Skanska EMV juhatuse uueks esimeheks ja Skanska OY juhtkonna liikmeks valiti Andres Aavik, kes on ehitusvaldkonnas töötanud viisteist aastat, neist viimased kaheksa Skanskas.

Skanska OY juhatuse esimees Juha Hetemäki põhjendab valikut järgmiselt: "Otsustasime Andrese kasuks, sest tegemist on valdkonnas kogenenud ja tulevikku suunatud inimesega, kellel on nägemus, kuidas Skanska EMV-d arendada. Andres on proaktiivne ja suurte kogemustega juht, kelle oskused on meile olulised ning kes kannab endas Skanska väärtusi."

Skanska EMV uus juht on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ehitusökonoomika ja juhtimise erialal. Eelnevalt on Andres Aavik töötanud arhitektuuribüroo juhina ja alates 1997. aastast AS Maarjamäe Maja juhatajana.

Andres Aavik on Skanska EMV-s juhtinud kinnisvaraarendust ja tema käe all on ehitatud üle tuhande korteri. 2007-2008 juhtis Andres Aavik insenerehituse divisjoni, mis tegeles teedeehituse, sildade ehituse, keskkonnaehituse ja vaiatöödega.

Skanska EMV juhatuse koosseis on alates 1. veebruarist kolmeliikmeline, lisaks esimehele Andres Aavikule jätkab juhatuse liikmena Alar Kullison ja uue juhatuse liikmena lisandub Toomas Alle.

Skanska EMV praegune juht Jari Koivu siirdub Skanska OY’sse Eritööde ja Renoveerimistööde üksuse juhiks.

Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarfirma, olles Skanska esindus Eestis. Alates 2000. aastast Skanska kontserni kuulunud Skanska EMV on üks Eesti suurematest ehitusfirmadest. Ettevõttes töötab 250 inimest ning selle käive oli 2008. aastal ligikaudu 112 miljonit eurot.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Ehituse erilehed