Viljar Arakas müüs osa Eften Capitalist Tõnu Uustalule

Eften Capitali investeeringute juht Tõnu Uustalu omandas 15% ettevõtte aktsiatest. Efteni juhi Viljar Arakase osalus vähenes selle tehinguga 35%-lt 20%-le.

"Tõsi on see, et detsembris omandas Arendusmaa OÜ, mis on EfTEN Capital AS-i investeeringute juhi Tõnu Uustalu varahaldusettevõte, 15%lise osaluse ettevõttest ehk 30 001 aktsiat," kommenteeris Arakas. Tema sõnul on tehingule eelnevalt oma nõusoleku andnud finantsinspektsioon.

"See oli minu ja Tõnu Uustalu vaheline kokkulepe," kommenteeris Arakas, miks ta oma osalust müüs. Teistel partneritel on kõigil alla 10 protsendi, lisas ta.

"Usun EfTEN Capitali tulevikku ning olen nõus ennast selle ettevõttega pikaajaliselt siduma," põhjendas Uustalu, miks soovis ta saada ettevõtte omanikeringi.

Tema sõnul pakub  tänane kinnisvaraturuseis EfTEN Capitalile häid investeerimisvõimalusi.  Küsimusele, mis rahadega plaanib ettevõte uusi investeeringuid teha, ütles investeeringute juht, et EfTEN Capitali poolt juhitud ja finantsinspektsioonis registreeritud investeerimisfond EfTEN Kinnisvarafond AS  teostab investeeringuid fondi investorite investeeringute arvelt ning samuti ka projektidesse kaasatavate kommertspankade laenude arvelt.

EfTEN Capitali partnerite ring täienes uue partneri võrra. EfTEN Capitalil on hetkel 11 partnerit – Olav Miil, Arti Arakas, Peeter Mänd, Jaan Pillesaar, Olari Taal, Hannes Tamjärv, Maie Kütt, Urmas Lind, Marilin Hein, Viljar Arakas ja nüüd ka Tõnu Uustalu.

Osale arutelus

  • Virge Haavasalu

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed