Kärdla linnavolikogu magas üürilepingu riskid maha  

Andmekaitse inspektsiooni sunnil avalikustatud Kärdla linnavalitsuse ja Kärdla Keskväljakule uue büroohoone ehitanud ASi GMP Grupp sõlmitud üürilepingus polnud eriti midagi uut, niisiis pole ka selge, miks üürileping üldse salastati.

Saarlane.ee kirjutab, et silma hakkas, et üürihinna korrektsiooni saab teha vaid ülespoole, st kallimaks ja lepingutingimuste leppetrahvid on kasutaja, st linnavalitsuse jaoks suuremad kui üürileandjale. Kärdla linnavalitsus ei pidanud kinni eelkokkuleppest ja üüris isegi volikogu poolt 2008. a kevadel lubatud 670 m2 suurema, 818 m2 pinna, millest praegugi seisavad tühjana neli ruumi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed