Kärdla linnavolikogu magas üürilepingu riskid maha  

Andmekaitse inspektsiooni sunnil avalikustatud Kärdla linnavalitsuse ja Kärdla Keskväljakule uue büroohoone ehitanud ASi GMP Grupp sõlmitud üürilepingus polnud eriti midagi uut, niisiis pole ka selge, miks üürileping üldse salastati.

Saarlane.ee kirjutab, et silma hakkas, et üürihinna korrektsiooni saab teha vaid ülespoole, st kallimaks ja lepingutingimuste leppetrahvid on kasutaja, st linnavalitsuse jaoks suuremad kui üürileandjale. Kärdla linnavalitsus ei pidanud kinni eelkokkuleppest ja üüris isegi volikogu poolt 2008. a kevadel lubatud 670 m2 suurema, 818 m2 pinna, millest praegugi seisavad tühjana neli ruumi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Ehituse erilehed