Merko: meie juurdlus pole Solarise osas lõppenud

Merko Ehituse juhatuse liikme Andres Agukas ütles, et Merko Ehituseni pole TJA uurimise tulemused jõudnud, mistõttu ei ole meil ka nende järeldusi, kes ja milliseid nõudeid, projekte ja juhiseid ehitusel ei järginud.

Tema sõnul on Merko Ehituse jaoks on juhtunu põhjuste ja põhjustaja väljaselgitamine ääretult oluline ning loodetavasti on TJA analüüs selles osas samm edasi ja aitab kaasa sellele, et tulevikus sedalaadi ripplagedega ruumid saavad olema turvalisemad.

„Meie endi sisemine juurdlus pole samuti veel lõppenud,“ märkis ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed