Jõgevale rajatakse uus kohtu- ja politseihoone

Riigi Kinnisvara AS kuulutas välja Jõgeva kohtu- ja politseihoone projekteerimise riigihanke, mille eesmärgiks on leida projekteerija, kes koostaks Jõgeva kohtu- ja politseihoone eelprojekti Suur tn 1 kinnistule.

Töövõttu kuulub nii krundil asuvate/rajatavate ehitiste (hooned ja rajatised) projekteerimine kui ka detailplaneeringuga määratud krundiväliste ehitiste (sh trassid, juurdepääsuteed) projekteerimine. Planeeritava hoone ehitusalune pind on 500 ruutmeetrit ning eeldatav brutopind 2 000 ruutmeetrit.

Riigi Kinnisvara AS projektidirektor Kaupo Pajumäe sõnul ootavad praegu kehvades tingimustes töötavad Jõgeva kohtu ja politseiameti töötajad uut maja ilmselt väga. „Kui peale projekteerimishanget ka ehitushange plaanipäraselt sujub, saame maja valmis juba 2011. aasta sügisel,“ sõnas ta.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on 10. detsember kell 10.00. Projekt peab olema valmis 1. septembriks 2010.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed