NCC: ehitushinnad enam ei lange

NCC Ehituse turundusdirektori Heikki Põhi sõnul ehitushind enam ei lange, ent praeguste hindade juures on juba kasulik arendada.

Tema sõnul on neil mitmed projektid pooleli ning plaanitakse ka uusi arendusi. Ta prognoosis, et aastaga võib uute korterite hind tõusta kuni 5 protsenti, kuna on tunda eluasemeturu stabiliseerumise märke ja sama trendi jätkudes saab ka nende kinnisvaraportfell järgmisel aastal tühjaks.

„Ostjad on muutunud teadlikumaks ja väärtustavad üha enam kvaliteetset ja hea planeeringuga kortereid väljakujunenud elukeskkonnas. Samuti pöörtakse rohkem tähelepanu ehituskvaliteedile ja garantiile, mida pakutakse sõltuvalt ehitajast ja arendajast 2 kuni 3 aastani. Samuti vaadatakse täna hoolega eluaseme energiakulusid. Kõik see näitab, et inimesed on muutunud oma ostueelistustes ratsionaalsemaks,“ lisas Põhi.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Nordic Houses otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Ehituse erilehed