US Investi uueks juhatuse esimeheks sai Peeter Tohver

US Investi nõukogu valis 02.11.09 uueks juhatuse esimeheks Peeter Tohveri. Senine juhatuse esimees Tarmo Tomak jätkab ettevõtte juhatuse liikmena.

US Investi nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa ütles, et Peeter Tohveri tulek US Investi tugevdab märkimisväärselt ettevõtte juhtimismeeskonda. "Hr. Tohver omab pikaajalisi kogemusi suurte organisatsioonide juhtimisel, mis aitavad meil jätkata US Investi ettevõtete edukat arendamist erinevatel turgudel", lisas Sõõrumaa.

Peeter Tohver on varasemalt töötanud juhatuse esimehena turvakontsernis G4S Eesti ja jaekaubandusega tegelevas ettevõttes Tallinna Kaubamaja.

US Invest on ettevõtja Urmas Sõõrumaale kuuluv investeerimisfirma, kelle ettevõtted tegutsevad peamiselt Ida-Euroopa riikides. Grupi ettevõtted tegelevad kinnisvara arendamise ja haldamisega, energeetika, meditsiini, hariduse ning turvateenuste osutamisega. US Investi osalusega suurimad ettevõtted on ISS Haldus, Ben Energy, Rotermann Grupp, KMG Ehitus, Fort Group, Audentes ning Karell Arstikeskus. US Investiga seotud ettevõtete varade maht ulatub 2009. aastal üle 3 miljardi krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed