Mida kinnisvaraturult poole miljoniga saab?

Domus Kinnisvara tegi ülevaate, mida saab Pärnu kinnisvaraturult mingi rahasumma eest.

Kuni 500 000 krooni  Ehitamise algusjärgus elamu Pärnu lähivaldades (nt Sauga vald); remonti vajav vana talukompleks Pärnumaal (nt Sauga, Saarde või Vändra vallas); väike remonti vajav vana elumaja Pärnumaa alevikes (nt Sauga, Sindi, Kilingi-Nõmme, Pärnu-Jaagupi); väike kap.remonti vajav vana elamu Pärnus halvas asukohas ja puudulike kommunikatsioonidega;  ca 120

500 000 kuni  1 000 000 krooni  Lisaks eelnevale: Heas korras elamu hajaasustuses Pärnu lähivaldades; elamiskõlblik remonti vajav keskmise suurusega maja Pärnu äärelinnas (nt Raeküla, Ülejõe); teostamata sisetöödega uuselamu Pärnu lähivaldade uuselamurajoonides;  ca 200

1 000 000 kuni 1 500 000 krooni  Lisaks eelnevale: Mere äärne heas korras vana talu Pärnumaal; uuseramu Pärnu lähivalla uusarenduses; kap.remonti vajav eramu Pärnu kesklinna lähipiirkondades või keskmises seisukorras eramu äärelinna alal;  ca 120

1 500 000 kuni 2 500 000 krooni  Lisaks eelnevale: Heas seisukorras eramu Pärnu äärelinnas; keskmises seisukorras väike eramu Pärnu kesklinna ja rannarajooni piiril  ca 120

Üle 2 500 000 krooni  Lisaks eelnevale: Heas korras elamud Pärnus heas piirkonnas; eksklusiivsemad elamud ja villad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed