Majandusministeerium sai Suur-Pakri kinnistud endale

Valitsus otsustas neljapäevasel istungil, et keskkonna-ministeerium annab majandus-ja kommunikatsiooni-ministeeriumile (MKM) tasuta üle neli kinnistut Paldiski linnas, millest kolm asuvad Suur-Pakril.

MKM saab endale Paldiski linna territooriumil asuvad kinnistud Sadama 55, pindalaga 20,31 hektarit, Pikanina kinnisasja pindalaga 300,28 hektarit, Karivalli kinnisasja pindalaga 178,91 hektarit ja Kuro künka kinnisasja pindalaga 264,47 hektarit, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed