NCC: Nordeconil tubli tulemus kindlasti

NCC tegevjuht ütles, et Nordeconi tulemused on kindlasti väga head, arvestades seda, et olukord ehitusturul pole põrmugi paranemas.

„Tubli tulemus on see kindlasti, vaatame, mis järgmised kvartalid teevad,“ sõnas Aak, ent rõhtuas, et  ühe ettevõtte põhjal ei saa kindlasti teha üldistusi kogu ehitusturu kohta.

Tema sõnul pole praegu kahjuks veel olulisi paranemise märke märgata. „Eratellijaid praktiliselt pole ja hinnakonkurents riigihangetel on erakordselt kõrge, mis paneb kõik ehitajad väga raskesse olukorda,“ sõnas ta.

Tema sõnul on paremas olukorras need ettevõtted, kelle tegevuse ampluaa on laiem. „Kui vaadata statistilisi indekseid, siis rajatiste ehitamise maht on püsinud eelmise aastaga samas suurusjärgus, samal ajal kui hoonete ehitusmahtude indeks on jätkuvalt languses. Kui üldse midagi positiivset välja tuua, siis on märgata, et mõned potentsiaalsed tellijad teevad ettevalmistusi, et majandusolukorra paranedes saaksid nad ehitamisega alustada,“ sõnas ta.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed