Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda valis aasta maakleriks Tiia Sooaluste

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja poolt välja antava Aasta Maakleri tiitli võitjaks kuulutati 06. novembril 2009.a. toimunud Rahvusvahelisel Kinnisvarakonverentsil Tiia Sooaluste Pindi Kinnisvarast.

Eesti Kinnisvaramaaklerite Kojal on saanud heaks traditsiooniks tunnustada igal sügisel ühte tublit kinnisvaramaaklerit Aasta Maakleri tiitliga. Aasta Maakleri tiitlile saavad kandideerida Eesti Kinnisvaramaaklerite Kotta kuuluvad ja igapäevaselt kinnisvaramaakleri tööd tegevad maaklerid. Aasta Maakler valitakse Koja liikmete poolt avaliku hääletamise tulemusena. Aasta Maakleri tiitli võitja avalikustatakse iga-aastasel Kinnisvarakonverentsil.

Tiia Sooaluste kolleegid iseloomustavad teda kui maaklerit, „kelle soov samastada end kliendi muredega ning väga hea turutunnetus aitavad klientidel teha turuolukorrale vastava parima võimaliku otsuse“.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed