3. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Solarise kokkuvarisenud kino ümberehitus valmib järgmine nädal

Solarise keskuses asuv kinokeskus Cinamon avatakse kinosõpradele järgmise nädala lõpus.

Ühe kergkonstruktsioonis ripplae riputite purunemisega seoses otsustasid Solarise keskus ja Cinamon kolm nädalat tagasi, et lasevad kõigi saalide ripplaed ümber ehitada. Käimasolevad ehitustööd teostatakse uue projekti järgi, mille kohaselt on kinosaalide ripplaed turvatud mitmekordselt.

“Ehitustööd lõpevad tuleva nädala alguses ning järgmise nädala teises pooles avame kino külastajatele,“ ütles Cinamoni turundusjuht Evelyn Laar ning lisas: „Kuigi teiste saalide ripplaed olid projekteeritud ja ehitatud sarnaselt ülejäänud Eesti kinosaalidele, tahame olla täiesti kindlad, et Cinamon on lisaks parima kvaliteediga kinoelamuse pakkumisele ka Eesti turvalisim kinokeskus.”

“Oleme koos projekteerijate-ehitajatega konsulteerinud mitmete ekspertidega nii Eestis kui ka välismaal ning saanud uuele projektile heakskiidu,” selgitas Solaris Keskuse ehituse tellija esindaja Ahti Väin, kelle sõnul võeti uue projektlahenduse puhul arvesse kõigi juhtunu uurimisse kaasatud ekspertide hinnangud eelmise ripplae kinnituskonstruktsiooni purunemise põhjuste osas.

“Kuigi ametliku lõppraporti valmimine võtab veel aega, on meil ekspertide vahekokkuvõtted teada ning nendega on 100% arvestatud,” kinnitas Väin, kelle sõnul vahetatakse ümberehituse käigus kõigis saalides välja ripplagede riputid ning veelgi kõrgema turvalisuse saavutamiseks ehitatakse kõigile ripplagedele ka lisakandekonstruktsioonid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785