Eesti firma hakkab Valgevenes kauplusi projekteerima

EA Reng AS tütarettevõte Minskis alustas töid vene investoritele kuuluva ALMI grupi 1 500 – 2 500 m²-se pinnaga kuni 60 kaupluse projekteerimisega.

EA Reng Project’i 1. tegevusaasta tellimused küünivad 10 miljoni kroonini.

„Senisele 7-le kauplusele, mis paiknevad rendipindadel, alustasime investorite „oma kaupluste“ projekteerimistega„ ütles Jüri Rass, EA Reng AS juhatuse esimees. „Praegu töötame 2 projektiga Bresti linnas ning 2-ga Grodnos, silmapiiril on ka ühe suurema kaubanduskeskuse-hüpermarketi projekt, põrandapinnaga kuni 20 000 m².

Valgevene iseäralik majandusmudel on hiljutises kriisis toiminud vähemate tagasilöökidega võrreldes muude turgudega ning see on aidanud meil seniste töötajate arvuga jätkata nii Eestis kui Ukrainas, kus Valgevene jaoks tegelik projekteerimine aset leiab“ sõnas Jüri Rass. „Oleme õppinud ligi 20 tegevusaastaga hästi planeerima, liigume müügikäibega ka sel aastal vastavalt kavandatule, Valgevene tegevus läheb tõusujoones ja tellimusportfell on seal suurenenud ligi 10 miljoni kroonini.“

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Värvikeskuste Grupp otsib PÕHJA-EESTI ÄRIMÜÜGIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

04. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Ehituse erilehed