Tallinn-Tartu-Pärnu: korterite hinnapõhi - kas juba olnud või alles ees?

Tõnu Toompark kirjutab, et  korteriomandite turul on tehingute arv vaikselt, kuid kindlalt tõusmas.

Võib öelda, et tehingute arvu languse peatumine ehk tõusuks pöördumine on üks esimesi tegureid, mis annab võimaluse korteriomandite hinnalanguse peatumiseks. Järgnevalt on lähemalt vaadeldud Tallinna, Tartu ja Pärnu korteriomandituru dünaamikat.

Saabuvast hinnapõhjast rääkides tasub ehk korrata, et tõenäoliselt ei ole hinnapõhja näol tegemist ühe punkti, vaid ikkagi pikema perioodiga, kus korteriomandite hind suhteliselt stabiilsel tasemel püsib. Oodata languse järel kiiret tõusu on tänaste makromajanduse näitajate taustal alusetu.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed