Eksklusiivsetele elamutele on raske võrdlustehingut leida

Võrdlusobjekte on raske leida suurematele ja eksklusiivsematele elamutele, arenduspotentsiaaliga maaüksustele hajaasustuspiirkonnas ning suuremat ehitusõigust omavatele maaüksustele, ütles BPE Kinnisvaraekspert vahenduse osakonna juhatajaKatrin Kurm-Valojää.

Tema sõnul on lahendus probleemile otsida võrdlusobjekti kaugematest kuid analoogsetest piirkondadest.  Praegusel hetkel vanemate (nt eelmise aasta) võrdlustehingute kasutamine ei anna tulemust, kuna turg muutub kiiresti, eelkõige tuleks võimalusel vaadelda siiski laiemat piirkonda.

„Eelnimetatud objektitüübid on ka kõige enam oma „lisaväärtust“ kaotanud ning „tavalisematega“ ühtlustunud,“ märkis ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ehituse erilehed