Merko andis 800 mln maksnud Solarise üle

Merko Ehituse teatel valmis ligi 800 miljonit krooni maksma läinud Solarise keskus , millel  on olemas kasutusluba ning ehitaja ja tellija esindajad on allkirjastanud objekti üleandmisakti.

Solarise Keskuse juhatuse liikme Peeter Rebase sõnul on keskus valmis ja tellija tulemusega rahul.  „Oleme rahul, et valisime peatöövõtjaks Merko näol suure ja tugeva ehitusettevõtte, sest vastasel korral oleks turuvapustus jätnud keskuse valmimise kvaliteedile ja ajale oma jälje. Koostöö Solarise arendajate grupi ja Merko Ehituse projektimeeskonna vahel oli ladus ning selle suure töö tulemusi võivad kõik tallinlased ja linna külalised juba homme hommikul oma silmaga hinnata,“ ütles Rebane.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed