Uus Maa Kinnisvarakonsultandid võtab uue kaubamärgi

Alates  oktoobrikuust kasutab kinnisvarafirma Uus Maa Kinnisvarakonsultantide OÜ uut kaubamärki Uus Maa/Seven.

 Ettevõtte uue kaubamärgi kasutusele võtmine on tingitud kevadisest Uus Maa Kinnisvaragrupi jagunemisest, mille järel jagati elamispinnad ja äripinnad eraldi ettevõtete ja juhtimise alla.

Uus Maa/Seven tegevjuhi Andres Halli sõnul on uue kaubamärgi kasutuselevõtmine aasta alguses toimunud jagunemise loogiline järg, mille eesmärk on luua uus tugev ärikinnisvara konsultatsiooniettevõtte kaubamärk. Hall lisas, et selliselt jätkatakse varem valitud strateegia elluviimist. Samuti lisas ta, et kaks nime on kasutusel vaid üleminekuperioodil ning mõne aja pärast loobutakse Uus Maa nime kasutamisest jätkates  kaubamärgiga Seven Real Estate Advisors.

Uus Maa/Seven on fokusseerinud oma põhitegevuse ärikinnisvarale, et olla kinnisvaraturul ärikinnisvara liider. Uus Maa/Seven omab põhjalikumat vakantsete äripindade ja uut pinda otsivate klientide andmebaasi, mis võimaldab majaomanikud ja üürnikud kokku viia lühikese aja jooksul ja efektiivselt.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed