Jõhvi kooli bassein polnudki varisemisohtlik

Kuigi Jõhvi vallavalitsus otsustas suvel Jõhvi vene gümnaasiumi basseini selle ohtlikkuse tõttu sulgeda, arvestades võimalusega, et suletuks see jääbki, oli olukord kardetust siiski parem ning septembri lõpus saavad lapsed seal juba ujuda.

Põhjarannik kirjutab, et vallavalitsus tegi suvel otsuse basseini sulgemise kohta, tuginedes vallavalitsuse kinnisvaraspetsialisti Ants Sibolti ning tema tellitud ekspertiisi hinnangutele.

Põhiline, millele siis viidati, oli see, et vaid kaheksa aastat tagasi rekonstrueeritud basseinis on liigniiskus teinud hävitustööd, mille tagajärjel on kahjustatud basseini betoonelemendid ning läbi roostetanud torustiku toestus. Hirmu suurendasid koolimaja välisseina tekkinud praod ning kardeti, et basseini edasisel kasutusel võib juhtuda õnnetus, kus vesi pääseb kahjustuste tõttu välja ning uhub minema basseiniruumid koos selle peal oleva spordisaaliga.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed