1Partner pakub kasutusloa hankimist

1Partner Kinnisvara alustas kasutusloa hankimise teenuse pakkumisega, mille eesmärk on seadustada ehitusloa alusel valmisehitatud, kuid kohalikule ametkondadele ja omavalitsusele üleandmata ehitised.

1Partner Ehitus OÜ juhatuse liikme Üllar Hinno sõnul on tänases turusituatsioonis, kus otsene ehitustegevus on vähenenud, klientidel rohkem aega ja motivatsiooni tegeleda ka dokumentatsiooni korrastamisega..

Kasutusloa hankimise korraldamise teenus sisaldab muuhulgas objekti esmast ülevaatust, tegevuskava protokolli, vajadusel kõiki tugiteenuseid alates ehitise inventariseerimisest, lõpetades üld- ja eriosade ehitustööde vastavusse viimisega. Teenus algab kliendi pöördumisest 1Partner Kinnisvarasse ja lõpeb kasutusloa väljastamisega kohaliku omavalituse poolt.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed