ERI Kinnisvara lubab hindamisakti 1200 krooniga

ERI Kinnisvara langetas hindamisaktide hinna 2004. aasta tasemele, mis on ligi kaks korda soodsam täna suuremates büroodes pakutavast.

ERI Kinnisvara hindamisteenuse juht Andres Teder ütles, et kui kinnisvarahinnad on kukkunud viimase 2 aasta jooksul 2004. aasta tasemele, siis pole ühtegi põhjust, miks ka hindamisaktide eest küsitav tasu ei peaks praeguses majandusolukorras olema buumieelse perioodiga võrreldav.

„Tüüpkorterite hindamine maksis 2004. aastal 1000 krooni pluss käibemaks ehk kokku 1180 krooni, tänasest langetasime samale tasemele tagasi“, sõnas Teder. Ta lisas, et käibemaksu muutuse tõttu maksab nüüd küll tüüpkorteri hindamine 1200 krooni.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed