Reval Hotels Eesti piirkonnajuhina asub tööle Kaido Ojaperv

Seni Reval Hotel Olümpia hotellijuhina töötanud Kaido Ojaperv asub alates 14. septembrist tööle Reval Hotels hotelliketi Eesti piirkonnajuhi kohusetäitjana, asendades viis aastat selles ametis olnud Tiina Reijoneni.

Tiina Reijonen asub seoses elukohavahetusega tööle Soome juhtima Tahko-Chalet puhkekeskust.

Kaido Ojaperv on hotellinduses töötanud alates 1993 aastast ja alates jaanuarist 2009 juhtinud Reval Hotel Olümpiat. Hotellindus- ning turismindushariduse on ta omandanud Swiss Hotel Management School’is Caux’is Šveitsis ning läbi aastate end täiendanud Cornell University PDP’s. Ta on osalenud rahvusvahelistes hotelliprojektides Peterburis, Bükis, Varssavis ning Wroclawis.

Tiina Reijoneni sõnul olid tema Reval Hotelsi viis tööaastat täis erialaselt huvitavaid väljakutseid. Tema sõnul on teeninduskultuur Eestis noorem kui naabermaades, kuid see on viimaste aastatega kiirelt arenenud ja naabritele järgi jõudnud. Reval Hotelsi sihiks on hoida saavutatut ka edaspidi.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ruukki otsib TOOTEINSENERI

Ruukki Products AS

09. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Värvikeskuste Grupp otsib PÕHJA-EESTI ÄRIMÜÜGIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

04. märts 2018

Ehituse erilehed