Ehitajaid ähvardab venitamise eest trahv

Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjov ei ole rahul sellega, kuidas kulgevad linnas kanalisatsioonitorude vahetustööd, millega tegeleb OÜ Järve Biopuhastus ning lubas tõstatada küsimuse trahvi määramise kohta tellimuse täitjale, ASile Water Ser, vahendab Põhjarannik.

Ahtmes hakati torusid vahetama juba mais, kuid teekatet pole seal senini taastatud.

"Ma hindan tööde käiku mitterahuldavaks, mul on Järve Biopuhastusele suuri pretensioone," ütles Jevgeni Solovjov.

Linlased on pidanud kannatama olukorra tõttu, mis tekkis Kohtla-Järve keskuses selle pärast, et keegi vaevunud andma üldsusele korrektset infot peatänavatel kanalisatsioonitorude vahetamise tõttu toimunud liiklusmuudatustest. Veelgi enam on inimesed nördinud sellest, et pärast kaevetööde lõppu tuleb kaua oodata teede taastamist.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed