Talter lõpetas asfalteerimistööd Lõime tänaval

AS Talter lõpetas möödunud nädalal rekonstrueerimistööd Põhja – Tallinnas Lõime tänava esplanaadil.

Tööde käigus freesiti vana asfaltkate, paigaldati uued äärekivid ja tehti uus teekattemärgistus. Rekonstrueeritud tänavalõigu pikkus on 335 m. Lõime tänava rekonstrueerimine läks maksma 1,8 miljonit krooni.

Lõime tänav on Kopli ja Sõle tänavat Pelgurannaga ühendav kvartalisisene tänav, kus Sõle tänavast Pelguranna tänavani on sõiduridade vahel roheala. „Sel aastal tegime korda Lõime tänava teekatted ja korrastasime kõnniteed,“ ütles Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš. „Kavas on uuendada ka sõiduridade vahelise roheala haljastust, mis annab esplanaadile värske väljanägemise.“

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ehituse erilehed