Valgas staadioni renoveerimine maksis kolm miljonit krooni

3. septembril avab Valga linnapea Ivar Unt renoveeritud jalgpallistaadioni. Ligi kolm miljonit krooni maksma läinud tööde käigus vahetati kunstmurukate ning paigaldati pealtvaatajate ja varumängijate pingid.

 Kultuuriministeerium toetas staadioni uuendamist ühe miljoni krooniga.
Ivar Undi sõnul tagab uuenenud staadion jalgpallimängul turvalisuse ja ohutuse. Väheneb traumaoht, kuna uus 60 millimeetrine tehismuru on täidetud  liiva ja kummipuruga. Staadioni kunstmurukatte aluse valmistas AS Valmap Grupp ja tehismuru paigaldas Unigrass OÜ.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed