TREF maksab dividende 4,4 mln krooni

TREFi juhatus tegi aastaaruande järgi ettepaneku maksta aktsionäridele dividende 4,4 miljonit krooni, sellest enamus jagatakse A-aktsiate vahel.

Ettevõte sai 376 miljoni kroonise müügitulu juures kasumit 6,6 mln krooni. Juhatus kirjutab oma tegevusaruandes, et firma majandustulemusi mõjutab eelkõige investeeringute maht Eesti riigi infrastruktuuridesse, ent viimasel ajal on märkimisväärne osa planeeritud Eesti riigi investeeringutest teedesse edasi nihkunud. 2009. aastat iseloomustab ehitusturu väga järsk langus ning riigieelarve kärped mõjutavad olulisel määral teedeehituse mahte.

Riik ei oma tänaseni kinniatud kava, kuidas arendada teede võrku alates 2010. aastast. Lähiaastatel on prognoositav teedeehituse ettevõtete tegevuse lõpetamisi ja pankrotte. Selles olukorras on mõstlik ja põhjendatud suurte objektide ehitamine konsortsiumitega, mis annab võimaluse paremini rakendada olemasolevaid vahendeid ja maandada riske.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

SIA EVOPIPES

01. mai 2018

Talot otsib MÜÜGI PROJEKTIJUHTI

M-Partner HR OÜ

29. aprill 2018

Endover otsib ehituse projektijuhti

Endover KVB OÜ

30. aprill 2018

Ehituse erilehed