Hea hinnaga eristuvat vara kui kõrbes vett

Olukorras, kus pakkumine ületab suurelt nõudluse, napib kohati siiski kinnisvaraobjekte, mis tüüpilisest eristuvad. Nii pole välistatud ka juhtumid, kus omanik ostuhuvilistele enampakkumise välja kuulutab.

Uus Maa Kinnisvarabüroo kinnisvarakonsultant Margit Sild rääkis, et masskaubast heas mõttes eristuv kinnisvara läheb hästi kaubaks, kui hind on realistlik. "On olnud üksikjuhtumeid, kus on makstud turuhinnast kõrgemat hinda. Näiteks tundis hiljuti ühe Kadrioru korteri vastu huvi kaks klienti ja hind tõusis enampakkumisel ühe päevaga 125 000 krooni, sest analoogilist merevaatega korterit samas piirkonnas müügil ei olnud," rääkis Sild.

Loe lähemalt tänasest Äripäeva kinnisvara rubriigist.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed