Büroo lubab kinnisvara mõne kuuga ära müüa

LVM Kinnisvara ja City24 alustavad täna ühiskampaaniaga, mis on suunatud Pärnu ja Saaremaa kinnisvara müüjatele, kes on huvitatud oma vara kiirest müügist.

28. augustil algav kampaania „123 ja Müüdud!” on suunatud kinnisvara müüjatele, kes soovivad oma korterit, elamut või suvilat müüa veel sel sügisel ning seejuures saada Eesti suurimas kinnisvaraportaalis City24.ee erilise staatuse teiste ligi 4000 pakkumise hulgas.

Uudse võimalusena on võimalik kampaaniatingimustega tutvuda kasutades selleks ajalehe- ja välireklaamidele lisatud QR koodi. QR kood võimaldab kaameraga mobiiltelefoni omanikel liikuda kiirelt ajalehes nähtud reklaamilt kampaanialehele internetis.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed