Domus Kinnisvara: arendajad süüdistavad panku

Domus Kinnisvara ülevaade vahendab, et küllaltki levinud on väiksemate ning keskmiste kinnisvaraarendusfirmade suhtumine, mille kohaselt peetakse arendusprojekte finantseerinud pankasid osaliselt vastutavaks raskuste eest.

Seetõttu peavad pangad võtma ka osa vastutust ja kahjumeid enda kanda.

Vastasel juhul on projekti juhid ja omanikud valmis jätma kogu raskustesse sattunud projekti hüpoteegipidajale ning loobuma edasise arendus- ja müügitegevuse korraldamisest. Arvestades kinnisvara hinnalanguse põhja lähenemist ning asjaolu, et suhteliselt palju kinnisvaralaene on juba maha kantud, liiguvad Domus Kinnisvara hinnangul 2009.a. II poolaastal mitmed raskustes arendusprojektid pankade omandusse.

 Samuti sagenevad veelgi katsed raskustesse sattuvatest firmadest varasid välja kantida.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed