Akadeemia teele rajatakse allee

Tallinna Keskkonnaamet istutab Akadeemia tee äärde Raja tänava ristmikust kuni Ehitajate tee ringini 48 püramiidse kujuga haaba. 

Püramiidikujulise võraga haabade allee rajatakse asendusistutustööde raames kevadel  likvideeritud haigete paplite asemele. Istutustööd lõpetatakse 30. augustiks. Asendusistutuse rahastab Arco Investeeringute AS ja Tallinna Tehnikaülikool.

„Vastvalmiva Tallinna Tehnikaülikooli kolme uue hoone ja tekkiva kompleksi haljastusega ühtiv lahendus on nii tänavapilti kui linnapilti tervikuna mitmekesistav, sest istutatakse Eestis seni vähekasutatud hariliku haava püramiidset vormi „Erecta““, ütles linnaaednik Karmen Kähr.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed